Sodium lauryl sulfate - SLES, Enaspol a.s.

Opis produktu:

Sodium lauryl sulfate - SLES to surfaktant anionaktywny najczęściej stosowany w produkcji środków do mycia, prania i czyszczenia stosowanych w domostwie, preparatów kosmetycznych oraz produktów hygieny osobistej. SLES to substancja pochodzenia naturalnego mało drażniąca skórę.

Pozostałe informacje:

Sodium lauryl sulfate - SLES to podstawowy uniwersalny surfaktan do produkcji środków myjących oraz czyszczących używanych w domostwie. Ceniony dla bardzo dobrego rozkładania, właściwośli pianotwórczych, oraz oszczędnych dla organizmu ludzkiego. Sodium lauryl sulfate – SLES stosowany jest do produkcji szamponów, mydeł w płynie czy kremów.


Strona www.: www.enaspol.cz

Wysłać wiadomośćWysłać wiadomość
Wysłać wiadomość:
Enaspol a.s.

Siedziba firmy:

Enaspol a.s.
Velvěty 79
Teplice 1
415 01

Czechy

Strona www.:

www.enaspol.cz

Osoby kontaktowe:

Ing. Josef Kasík jr.
Kierownik sprzedażySzanowni na Europę Wschodnią
Telefon:+420 417 813 106
Faks:+420 417 532 560


Języki:
Czeski, Angielski, Rosyjski
Formularz kontaktowy >>

Zdjęcia

Sodium lauryl sulfate - SLES

Parametry

Nazwa produktu: Sodium lauryl sulfate - SLES
Numer modelu: 7L, 7LW, 7LCa
Miejsce pochodzenia: Republika Czeska Warunki płatności: Gotówką, Fakturą
Wielkość produkcji: Według umowy Minimalna wielkość dostawy: 1 tona
Cena za sztukę: Według aktualnego cennika
Copyright © 2001-2018 Czech Trade International s.r.o. All rights reserved.